Harepus

Audun Emil Tvedten

Stilling: Styrer
gjerstad.barnehage@gmail.com

Audun:Eier/styrer i barnehagen - en vennlig og blid person med 16 års erfaring som lærer i naturfag for førskolelærere ved Høgskolen i Vestfold. Audun synes det er topp å leke med barna ute i naturen!

Anders H. Kornstad

Stilling: Pedagogisk leder
ah_koan@hotmail.com

Elin Synnøve Tvedten

post@ildhuset.no

Elin Synnøve er både eier og kreativ prosjektmedarbeider. Barna stortrives med prosjektene hennes! Allsidig bakgrunn,bl.a.musikklærer/ kunstterapeut. Driver også kurssenteret "Ildhuset" i nabohuset.

Aree Tvedten

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Aree er en meget blid, hyggelig, dyktig og omsorgsfull person, elsket av barn og voksne. Hun er blant annet ekspert på ansiktsmaling og lager de beste vårrullene!

Karina Rannacher

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Karina er ei super dame! Hun er omsorgsfull og innsiktsfull, omtenksom, rolig, initiativrik og kunnskapsrik - og veldig blid!

Klatremus

Audun Emil Tvedten

Stilling: Styrer
gjerstad.barnehage@gmail.com

Anders H. Kornstad

Stilling: Pedagogisk leder
ah_koan@hotmail.com

Elin Synnøve Tvedten

post@ildhuset.no

Vibeke Dahl Skelton

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Vibeke er et friskt innslag på Klatremus. Hun jobber gjerne i kjøkkenhagen og sansehagen vår, eller tar med barna på langtur i skogen. Hun er en positiv og energisk dame med masser av inspirasjon!

Andre ansatte

Webansvarlig Gjerstad Natur- og Gårdsbarnehage