Harepus

Audun Emil Tvedten

gjerstad.barnehage@gmail.com

Audun:Eier/styrer i barnehagen - en vennlig og blid person med 16 års erfaring som lærer i naturfag for førskolelærere ved Høgskolen i Vestfold. Audun synes det er topp å leke med barna ute i naturen!

Hanne Plesner

klatremus08@live.no

Anette Trollsås

Anette_Trollsaas@hotmail.com

Siri Myrdam

sirimyrdam@live.no

Max Lorenz

maxdrum@gmx.net

Max er en kjernekar. Gruppene vår deler gleden av å ha Max. Er det noe som trenger å bli fikset, bretter Max opp ermene, tar med barna og ordner. Max er vår altmuligmann. Alias: Maxmekker :-)

Elin Synnøve Tvedten

post@ildhuset.no

Elin Synnøve er både eier og kreativ prosjektmedarbeider. Barna stortrives med prosjektene hennes! Allsidig bakgrunn,bl.a.musikklærer/ kunstterapeut. Driver også kurssenteret "Ildhuset" i nabohuset.

Aree Tvedten

Areetved@gmail.com

Aree er en meget blid, hyggelig, dyktig og omsorgsfull person, elsket av barn og voksne. Hun er blant annet ekspert på ansiktsmaling og lager de beste vårrullene!

Karina Rannacher

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Karina er ei super dame! Hun er omsorgsfull og innsiktsfull, omtenksom, rolig, initiativrik og kunnskapsrik - og veldig blid!

Klatremus

Audun Emil Tvedten

gjerstad.barnehage@gmail.com

Hanne Plesner

klatremus08@live.no

Aina Herregården Hansen

ainahansen@outlook.com

Elin Synnøve Tvedten

post@ildhuset.no

Vibeke Dahl Skelton

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Vibeke er et friskt innslag på Klatremus. Hun jobber gjerne i kjøkkenhagen og sansehagen vår, eller tar med barna på langtur i skogen. Hun er en positiv og energisk dame med masser av inspirasjon!

Max Lorenz

maxdrum@gmx.net