Hjertelig velkommen til nettsida vår! Og hjertelig velkommen til Gjerstad!

Vi er en liten, privat barnehage som ligger i idylliske omgivelser på gården Gjerstad, ikke så langt fra Bisjord boligområde i Tjølling i Larvik kommune.

Vi kaller oss en natur- og gårdsbarnehage fordi vi legger stor vekt på at barna skal være mye ute og leke i naturen, kose og stelle med alle dyrene våre og bli kjent med alle vekstene i den økologiske kjøkkenhagen vår.  Vi har hester, sauer, kaniner, høner, griser og kattepuser! Og innimellom kommer det både nye lam, kaninunger, kyllinger og kattunger!  Skogen som hører til gården og barnehagen, byr på flotte leke- og turområder og der har vi bl.a. en stor lavvu, husker, klatremuligheter osv. Vi liker å være på tur - og er ute i all slags vær!

Chathrine Lund Andresen, mamma'n til Lilleba, sier:
”Gjerstad er en super barnehage!
Liten og trivelig – der det enkelte barn blir sett! Her er det et omsorgsfullt,
verdibevisst og kreativt personale! Barna boltrer seg ute i naturen og sammen
med alle dyra på gården - men også med musikk, fortelling, form og farge osv.
- både inne og ute!"